Chapeau Woonkringen

181114 Sleuteluitreiking CWR
Op woensdag 14 november werd het gebouw van Chapeau Woonkring Rosmalen aan de Hoef 1 t/m 59 in Rosmalen, officieel opgeleverd. Daar hoorde een klein feestje bij, met de overdracht van een symbolische grote sleutel door Eric van den Einden (Woonveste) en Bart Hendriks (Bouwbedrijf HendriksCoppelmans) aan Joep Munnichs en Jos van Oyen, bestuurders van Chapeau Woonkringen.

De dag erna kregen alle bewoners van de woonkring hun eigen sleutels en konden zij beginnen aan het klaarmaken van hun woning voor bewoning. Spannend en leuk!

Afbeelding nieuws vanuit het bestuurOns gebouw is aan de buitenkant bijna af en inmiddels weten alle toekomstige bewoners waar ze precies gaan wonen. De bewoners maken plannen voor de inrichting van hun appartement, wij doen dat voor de gemeenschappelijke ruimtes. Komende week kunnen alle bewoners opnieuw hun appartement bekijken.

 

Lees meer: NIEUWS VANUIT HET BESTUUR – SEPTEMBER 2018

afbeelding toelatingsprocedureDe toelatingscommissie heeft haar taken nog niet afgerond. Door wijzigingen zijn er de afgelopen periode 2 appartementen vrijgekomen waarvoor inmiddels weer drie nieuwe kandidaten van de wachtlijst opgeroepen zijn.

 

 

Lees meer: VOORTGANG TOELATINGSPROCEDURE – SEPTEMBER 2018

Peter is de uitvoerder van Hendriks Coppelmans, de aannemer die onze appartementen bouwt. 
Lees wie hij is, wat hij doet, wat zijn betrokkenheid is en wat hij verder nog kwijt wil.

Lees meer: BETROKKEN BIJ ONZE WOONKRING – PETER HULSEN

Het hoogste punt van het nieuwe appartementengebouw aan De Hoef in Rosmalen is bereikt. Om dit moment te vieren, hees wethouder Kagie gistermiddag de vlag. Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans, wooncorporatie Woonveste, Chapeau Woonkringen en zorgverlener Buro3o waren hierbij ook aanwezig.  

Kagie hijst de vlag

Lees meer: Feest op bouwplaats: Wethouder Kagie hijst de vlag!

Afbeelding nieuws vanuit het bestuurEr gebeurt veel binnen het bestuur, want de bouw is in volle gang en de tijd begint te dringen. De aannemer heeft aangegeven dat onze appartementen eind oktober/begin november worden opgeleverd. Daarnaast hebben we veel mensen ontmoet die allemaal betrokken zijn of raken bij onze woonkring.

Lees meer: Nieuws vanuit het bestuur – mei 2018