Chapeau Woonkringen

Met ingang van 3 juli 2020 is de heer Bert van den Broek toegetreden tot het bestuur van Chapeau Woonkring Uden. In deze bijlage stelt hij zich graag aan u voor. 

Chapeau Woonkring Uden heeft een nieuw bestuurslid: Helma van Iersel. IN dit artikel stelt zij zich aan u voor.

Lees meer: Nieuw bestuurslid Chapeau Uden: Helma van Iersel

Voorpagina Artikel ChapeauIn het blad Areander stond een heel leuk artikel over de Chapeau Woonkring Uden. Het blad wordt uitgegeven door woningcorporatie Area, de eigenaar van het woongebouw waarin de Chapeau Woonkring Uden is gevestigd. Klik hier om het artikel te openen.

Wim SchravenPer 1 januari 2018 wordt het bestuur van de Chapeau Woonkring Uden versterkt met de heer Wim Schraven. Wim is 66 jaar en woont in Zeeland.
De carrière van Wim begon in de gezondheidszorg als verpleegkundige. Vervolgens heeft hij verschillende opleidingen gevolgd o.a. op het vlak van onderwijs en management. Gedurende 16 jaar was hij werkzaam als directeur-bestuurder van een drietal zorgcentra.
In 2001 heeft hij de overstap gemaakt naar een bouwgroep / projectontwikkelaar waar hij het segment wonen en zorg aanstuurde.
Sinds augustus 2016 is hij met pensioen maar nog volop actief. Zo heeft hij nog advies- en bestuursfuncties bij een lokale vereniging en en een kleine zorginstelling. In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij veel.
Wim zet zich graag in voor Chapeau. "Chapeau spreekt mij als organisatie bijzonder aan. Het concept van Chapeau heeft volgens mij door haar kleinschaligheid van opzet, het zelfstandig beschermd wonen, en de professionele en respectvolle benadering van het individu zeker toekomst. Hieraan wil ik graag mijn bijdrage leveren."
We wensen Wim veel succes bij Chapeau!

Op 12 oktober was het 's avonds een drukte van belang, in de gemeenschappelijke ruimte van de Chapeau Woonkring Uden. De bewoners van de woonkring, het woonkringbestuur en vele gasten waren aanwezig om het vijfjarig bestaan van de woonkring te vieren. In de gezellige atmosfeer was het hoogtepunt de aanbieding door de gezamenlijke bewoners van een schilderij dat ze samen hebben gemaakt en waaraan elk van hen een bijdrage heeft geleverd met een stukje tekst. Op de foto laat de voorzitter van Chapeau Woonkring Uden, Annemarie Timp, vol trots het schilderij zien.

171210 Vijf jaar CW Uden