Chapeau Woonkringen

Buro MAKS, de zorgverlener van Chapeau Tilburg, is op zoek naar nieuwe medewerkers. Via onderstaande link is meer informatie te vinden.

https://buro-maks.homerun.co/persoonlijk-begeleiders-zelfstandig-wonen-l-tilburg-l-28-uur-per-week

Het Jaarverslag over 2020 van Chapeau Tilburg is vastgesteld en is hier terug te vinden. De jaarverslagen van voorgaande jaren vindt u hier

Mijn naam is Erik Jansen, ik ben 58 jaar en woon samen met mijn vrouw Anja en nog 2 thuiswonende kinderen in Drunen, mijn andere 2 kinderen  zijn reeds de deur uit. 

Ik kom oorspronkelijk uit Bergen op Zoom en ben pas sinds kort in Drunen beland en ik was op zoek naar geschikte organisaties om me maatschappelijk dienstbaar te maken. Naar aanleiding van een redactioneel stukje in het plaatselijke huis- aan huis blad ben ik ge├»nteresseerd geraakt in Chapeau Woonkringen en heb ik me aangemeld voor de vacature van bestuurslid en heb me bij de Woonkring van Tilburg aangesloten. 

Ik ben zelf werkzaam als directeur-bestuurder bij Mental Health Caribbean, een organisatie die in opdracht van het Ministerie van VWS de GGZ-taken uitvoeren voor Caribisch Nederland.  Voor mijn werk zit ik dan ook regelmatig aan de andere kant van de wereld maar door het online werken valt dit prima te combineren met mijn werkzaamheden voor Chapeau Tilburg.

Waar ik enthousiast over ben is dat het concept van Chapeau Woonkringen een belangrijke bijdrage kan leveren aan het zelfstandig woongenot voor mensen met een psychiatrisch ziektebeeld. Die ziekte of stoornis kan je beperken in je dagelijkse leven maar dat wil nog niet zeggen dat je, met de nodige begeleiding, niet met plezier ergens zelfstandig kan wonen! 

Erik Janen introductie

Buro MAKS is de zorgverlener bij Chapeau Tilburg. Klik hier voor het verhaal van een bewoner deze Woonkring.   

Het Jaarverslag over 2019 van Chapeau Tilburg is vastgesteld en is hier terug te vinden. De jaarverslag van voorgaande jaren vindt u hier

 

De samenwerking met De Architectenwerkgroep Tilburg (DAT) heeft geleid tot een mooi complex aan de Goirkestraat in Tilburg waar we nog steeds trots op zijn. Een impressie vindt u hier

Met ingang van 19 november 2019 is mevrouw Mieke Brekelmans toegetreden tot het bestuur van Chapeau Woonkring Tilburg. In deze bijlage stelt zij zich graag aan u voor. Wij heten Mieke van harte welkom bij Chapeau en wensen haar veel succes!  

pasfoto MBrekelmans 2019 kopie